Toti barbatii buni sunt luati. Si? De cand conteaza asta pentru femei?

... sau sunt gay! Wow! Nu stiu cine a scos vorba asta, insa mi se pare cea mai amuzanta scuza posibila.

Prima intrebare - sunt luati de cine? De fete bune sau de fete rele? Nu de alta, dar sa stim si noi cine comenteaza, cine se plange.

Mi se pare amuzant - e ca si cum fetele 'bune' au tras un pui lung de somn si cand s-au trezit, hop, lumea era depopulata de barbati buni.


Drept urmare, s-au adunat la portita si au scos o pilda demna de toata jena - 'toti barbatii buni sunt luati!' Mai ca incep sa inteleg acum de ce vezi atatea fete tinere duminica la biserica dand acatiste. Oare cate dintre ele se roaga sa se elibereze vreun baiat bun?

Glumesc! Acum, pe bune, am fost casatorit si nu cred ca a deranjat pe cineva vreodata acest statut. Ba din contra...

Nu aveti nicio idee de cate ori s-a transformat verigheta in magnet. Asa cum nu vreti sa stiti ce inseamna un barbat casatorit care se plimba pe strada cu fiica lui.

Ar fi trebuit sa filmez momentele cand treceau femeile pe langa noi. Totul se desfasoara cam asa - intai se uita la copil ca sa vada daca e bun materialul.

Dupa ce s-au convins, se uita la tine cu pupilele dilatate de parca tocmai a tras niste linii de coca proaspata.

Mesajul din ochi lor e simplu - 'Ai un copil frumos, nu mai vrei unu'?' Asa ca va rog sa-mi permiteti sa aduc o completare la aceasta mega-vorba feminina - 'toti barbatii sunt luati. Asta nu inseamna ca nu putem sa ne incercam si noi norocul'.

Barbatul luat este ca un magnet pentru femeile care plang dupa baieti buni. Este un must have, un task urgent!

El ofera parca un soi de garantie a maturitatii. Cata naivitate! De parca daca ai dat cu semnatura pe un act te-ai desteptat brusc. Oho, nu aveti idee cati tampiti au dat cu subsemnatul pe actele alea...

In fine, revenind, mi se pare ca femeile care folosesc vorba asta o fac pentru a-si masca propriile angoase.

Parca le si aud - 'uite fata cati baieti misto sunt casatoriti si eu gasesc doar de astia care vor doar sex'.

Genul asta de femeie habar nu are ce se intampla cu ea si mai ales de ce atrage acel gen de barbati.

Ea se afla intr-un patern pe care nu doar ca nu il vede, insa nici nu il cunoaste. Si, mergand pe ideea - lasa ca are grija Dumnezeu - nici nu il va cunoaste vreodata, mergand din greseala in greseala pana la prima vizita la psiholog.

Nu dragile mele, nu toti barbatii sunt luati. Incetati cu mofturile ieftine si bucurati-va de viata.

Iar pentru a face asta, terminati cu prostiile si cu increderea orbeasca in vorbele din batrani si incercati sa va cunoasteti pe voi insiva.

De acolo porneste totul. Iar cand veti reusi sa va cunoasteti, veti vedea ca nu toti barbatii sunt luati, ba din contra.