Pedofilii de suflete

Cazul gradinitei de la Constanta mi-a dat peste cap calmul caracteristic. Mie poti sa-mi spui ce vrei - poti sa ma jignesti, poti sa ma iei la misto, poti sa ma injuri... ma descurc; sunt vaccinat si stiu sa ma apar.

Insa cand aud de copii abuzati... o iau razna. O iau razna pentru ca stiu ce inseamna asta pe termen lung.

Cum poti creste niste oameni normali atunci cand ii dai la gradinita si acolo sunt supusi unui adevarat regim de tortura?
Cum poti sa ai pretentia ca un copil de 3-4 ani care - este crescut zilnic cu abuz fizic, psihic si verbal - sa fie sanatos la cap la 25-30 de ani?

Cum sa bati un copil? Mi se pare inuman! Iar ingrijitoarele alea sunt niste bestii care mecelaresc niste ingeri.

Foarte bine fac parintii care dau in judecata gradinita, foarte bine fac atunci cand apeleaza la justitie.

Animalele trebuie sa plateasca! Dupa parerea mea - femeile care abuzeaza copii de 3-4 ani sunt niste PEDOFILI DE SUFLETE si trebuie sa mearga direct la puscarie.

Ce m-a revoltat si mai tare in cazul "Constanta" a fost reactia unor parinti. Am citit-o si mai ca mi-a venit sa ies pe strazi sa urlu!

Vreti sa vedeti cum reactioneaza niste parinti atunci cand afla ca in gradinita unde si-au trimis copiii (gradinita privata) se practica tortura?

Stati bine? Iata o mostra - "E ceva normal si noi acasa ii batem pe copii, de ce a trebuit sa se faca atata zarva ca au fost batuti in gradinita".

Intr-un stat normal la cap, dupa asemenea declaratii, cei care le-au facut ar trebui sa se treasca la usa cu reprezentantii Autoritatii pentru Protectia Copilului. Ancheta amanuntita si daca se constata faptul ca odraslele lor sunt abuzate in vreun fel... la revedere copii.

Aceste lepre ar trebui sa fie lasate fara copii, pentru ca e clar ca habar nu au de ce i-au facut.

Cum adica frate? Trimiti copilul la gradinita ... acolo isi ia bataie, iar seara ii dai si tu? In ce lume traim? Ce fel de oameni sunt astia?

Eu am mai spus-o si o repet - nu toata lumea trebuie sa aiba copii.

Asa cum te pregatesti ca sa ajungi un muncitor mai bun, asa ar trebui sa te pregatesti si pentru meseria de parinte.

Ar trebui frumusel sa faci un curs de 2 ani, in care sa inveti lucruri despre psihologia copilului si a familiei, dupa care sa dai un examen.

Doar asa s-ar putea reduce raspandirea bestiilor in lumea in care traim.

Nu esti pregatit, nu ai voie sa ai copii! Simplu!

M-am saturat de oameni care cred ca stiu, care cred ca oricine este pregatit pentru asta, ca oricine stie ce inseamna educatia unui copil. Iata cum arata realitatea! Bataia nu are loc in educatia unui copil - bataia nu este rupta din Rai.

Da, stiu, vor spune unii - "si eu am fost batut si uite ca sunt bine merci". Okay, iar eu iti voi spune - "du-te la o evaluare psiho si mai vedem dupa aia cat de bine esti".

Atunci cand ridici mana la copilul tau trebuie sa constientizezi efectele. Orice cretin poate lovi un copil. E simplu - el nu se poate apara!

Insa animalele care isi bat copiii trebuie sa inteleaga ca raul pleaca de la ei spre copii si nu invers.

Daca vrem sa crestem generatii sanatoase trebuie sa incepem cu noi si cu modul in care ne educam copiii.

Insa pana la a ne educa mostenitorii, mai intai trebuie sa ne educam pe noi insine... un proces de multe ori complicat, dureros... dar obligatoriu!

Foto Credit: glogster.com