Open mind? Pana unde?

Toti oamenii sunt open mind, dar nu toti sunt la fel de deschisi!

De aici si bulversarea unora atunci cand intalnesc oameni care nu se afla pe aceeasi lungime de unda cu ei.

"Asta e ingust", "asta e rigida" etc... Si uite asa incep sa curga catalogarile.
Oare chiar nu putem sa intelegem ca suntem diferiti?

Am intalnit femei care spuneau ca sunt deschise la minte, insa in realitate aveau o minte protejata cu cel mai sofisticat sistem de inchidere. Pentru mine!

In acceptul lor, erau deschise pana la cer si inapoi! Pentru mine erau inchise complet!

Intelegeti nuanta? Depinde cine priveste "deschiderea" celuilalt si de la ce nivel de dezvoltare umana priveste.

Am vazut o gramada de barbati care condamnau gay-ii, dar faceau sex anal fara probleme :))

Am vazut o gramada de oameni care se temeau de iubire, insa la nivel declarativ spuneau ca nu pot trai fara ea.

Am vazut barbati care spuneau ca nu pot da limbi, insa se credeau open mind.

Am vazut o gramada de oameni care spuneau ca sunt open mind doar pentru ca aveau 20 de tatuaje pe ei. In realitate, deschiderea se bloca in misoginism si convingeri restrictive.

Am vazut femei care spuneau ca fac doar dragoste, insa urlau in timp ce faceau sex de la prima intalnire de zici ca descalecasera de pe podiumul AVN Awards unde luasera premiul pentru dubla penetrare.

Vedeti dumneavoastra, toata lumea este open mind. Pana unde? Pana acolo unde se poate! Pana acolo unde ne permite dezvoltarea.

Asta este si motivul pentru care nu ar trebui sa uitam sa ne facem o analiza constanta. Schimbarea este principala constanta atat in Univers, cat si in vietile noastre. Cel care erai ieri nu mai exista. Azi esti altul! Totul e sa stii ce esti si incotro te indrepti. Nu este obligatoriu sa te schimbi in bine.

Chestia asta cu deschis sau nu la mine suporta atatea interpretari, incat riscam sa nu ajungem vreodata la o concluzie. Viata e frumoasa, oamenii sunt diferiti si tare misto este atunci cand ii intalnesti pe cei care se afla pe acelasi palier cu tine.

In momentul ala nici macar nu se mai vorbeste despre open mind sau nu. Nu are rost! Oamenii care rezoneaza se simt imediat!

Si zambesc mult!