Mai rarut, ca-i mai dragut

Ador vorba asta! O ador pana la voma. Mi se pare interesanta si, de multe ori, am impresia ca de fapt inseamna 'mai deloc, ca nu prea (mai) am chef'.

Am cunoscut oameni care-si construiau relatiile in jurul acestei vorbe - 'mai rarut, ca-i mai dragut'. Cum motivau? 'Dragul meu, imi pare rau dar eu nu pot sa traiesc toata ziua langa cineva'.

Si uite asa ajungem sa fim parteneri cu program, pe calendar, sa ne iubim in functie de zilele saptamanii. Si uite asa ajungi iubitul de marti, joi si sambata pentru ca, nu-i asa - 'mai rarut, ca-i mai dragut'. Pai daca de la inceput o iei asa, cum o sa fie dupa 3 ani?

Daca cineva imi spune ca vrea iubire, dar scoate din cutia cu maimute vorba asta cu 'mai rarut, ca-i mai dragut', zambesc frumos, spun 'nu, multumesc' si ma car.

Serios, ce sens are sa suport toate angoasele? Vrei relatie sau esti mofturoasa si ai chef din cand in cand de o tavaleala?

Si in sex am vazut ca se practica asta cu 'mai rarut, ca-i mai dragut'. Hm, ce inseamna mai rarut si ce inseamna des? Cine impune regulile astea?

Cine spune ca e obligatoriu sa ai macar trei contacte sexuale pe saptamana si nu 5? A, da, am uitat, 3 inseamna reglaj hormonal :))

Am auzit si varianta asta - pentru persoanele respective nu conta cum era sexul, conta doar sa fie.

Bun, prost, daca hormonul era zguduit, viata era frumoasa si Soarele sus pe cer.

'Mai rarut, ca-i mai dragut' mi se pare o scuza, un zar de fuga, o frica. Cum adica mai rarut?

Nu ar fi tare ca si in cazul binelui sa se foloseasca aceeasi vorba? Adica mai rarut cu binele ca altfel ti se urca la cap? Mi se pare senzational.

Mi se pare incredibil cum oamenii se leaga de astfel de 'vorbe de duh' ca sa-si auto-impuna restrictii in viata.

Pentru multi 'mai rarut, ca-i mai dragut' inseamna un fel de 'mai bine sa-mi fie dor decat sa ma plictisesc', deci frica! Frica pura! Semn ca ei nu au o problema cu societatea sau cu partenerul, ci cu ei insisi.

Cata vreme vom continua sa ne impunem bariere, mi-e teama vietile noastre nu vor arata niciodata asa cum ne dorim.

Voi ce credeti?

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.