Fitness pentru incheieturi fine

Femeile merg la sala - alearga pe banda, fac aerobic, trag de fiare, fac Tae Bo sau mai stiu eu ce alte lucruri cu scopul de a arata bine.

Fac fesa ronda, abdomenul plat, coapsele tonice, gambele la fel, ce sa mai... devin adevarate atlete ale dezirabilitatii.

Si totusi, s-a intrebat vreodata vreo domnita ce exercitii faci pentru a avea incheieturi fine?

Aici lucrurile au nevoie de un plus de finete si viclenie as spune.

Nu, incheietura fina nu se face cu fiare, ci cu cap. Bineinteles, cand spun 'cap' - plaja este destul de larga - de multe ori nu este suficient doar capul doamnei :))

Zilele trecute am aflat care sunt exercitiile pe care trebuie sa le faci pentru a obtine incheieturi fine.

Sunt sfaturi venite de la o amanta profesionista - deci o persoana cat se poate de avizata. Daca nu era amanta, nu ajungea vedeta, asa ca ma gandesc sa o credem.

Iata ce le sfatuieste ea pe doamne pe site-ul ziarului Libertatea"Bunica mea spune ca cel mai bun exercitiu pentru maini este sa numeri banii... pentru ca se indeparteaza astfel durerea din incheieturi, echilibreaza tensiunea, alunga in totalitate durerile de cap si de dinti, imbunatateste vederea, apetitul, garderoba, lookul si modul de viata".

Trecand peste aspectul "de gluma" al acestei declaratii si peste numele autoarei - chiar nu are sens numele (show-bizz-ul este plin de numaratoare de bani) - eu sunt consternat de bunica ei - oare cu ce s-o fi ocupat?

Acum sa vorbim putin despre acest exercitiu de numarat banii. In spatele acestei afirmatii exista un mare adevar - acest gen de mentalitate se mosteneste din generatie in generatie.

Da, fetele astea invata prosteala de la bunici sau de la mame, care au invatat la randul lor de la bunici. Ideea este simpla - "draga mea, tu esti oricum cretina si nu esti in stare sa te descurci, asa ca fa matale bine si exerseaza planul libidinal, specializeaza-te in el, deschide-ti sufletul (a se citi cracii n.r) in fata unui prost cu bani si gata... ti-ai asigurat traiul".

Este un filon de gandire cat se poate de simplist, o gandire care o transforma pe femeie intr-o sclava - o sclava a barbatilor cu bani.

Ea nu va ajunge sa-si desfaca picioarele de placere, ci doar cu un scop. Si, slava Domnului, exista destui prosti pe lume care si-o fura si apoi platesc mii de euro pensie alimentara.

Asa ca da, exercitiul numaratului banilor este o varianta pentru incheieturile fine - insa el implica un troc libidinal pe care nu orice femeie este dispusa sa-l accepte.

Sa nu va imaginati ca prostul cu bani pica in spagat in fata ta doar pentru ca ai niste ochi superbi. Sa fim seriosi. O fi el prost, dar nici asa.

Eu as mai recomanda un exercitiu pentru incheieturi fine. Asta e un exercitiu pentru femeile care nu vor sa fie sclave. Se numeste exercitiul "datului paginilor". Paginilor de carte.

Principiul este simplu - "draga mea, daca nu vrei sa ajungi sclava vreunui bou cu bani, care sa te oblige sa te cracanezi cand are el chef, pune frumos mana pe biblioteca aia si citeste toate cartile. Cand esti gata ... ma anunti".

Cam asta ar fi sfatul unei bunici cu toate tiglele pe casa. In acest fel, femeia isi deschide propriul orizont, invata sa se descurce singura, fara sa fie nevoita sa inghita toate umilintele din targ.

Sigur, este posibil sa nu ajunga la confortul financiar al amantei care numara bani; sau e posibil sa-l depaseasca - asta tine de ea si de conjuncturile de viata.

In orice caz, in cazul ei, zona libidinala este un desert si nu o obligatie. Este ca mitzu ala de la Biutiful, bun de-ti vine sa te lingi pe degete nu alta.

Ea va gusta zona libidinala din pura placere, fara niciun fel de interes pecuniar.

Il va gusta si va decide cand va mai avea chef de reluari.

In ambele cazuri, vorbim despre fitness pentru incheieturi - o zona implica umilinta si troc sexual; cealalt implica studiu si divertisment sexual.

Cine... ce alege? Asta e o chestiune ce tine de gustul fiecarei domnite.

Spor la exercitii si la alegeri!

Foto Credit: