Te sun eu!

Care este cel mai stanjenitor moment atunci cand te intalnesti cu o femeie? Da, la date ma refer...

Mai devreme am citit un top al posibilelor motive pe DailyMail si am ramas dezamagit.

Sa versi un pahar cu vin pe nota de plata nu mi se pare o mare smecherie.

Se poate intampla, chiar daca persoana din fata ta ti-a starnit interesul sau nu.

Sa pui mancarea pe tine... iar nu mi se pare o mare scofala. Sa fim seriosi, se poate intampla si asta. Nimeni nu e perfect!

Eu cred ca exista un singur moment cu adevarat stanjenitor atunci cand iesi cu cineva - momentul in care realizezi ca nu ai nimic de impartit cu persoana respectiva - nici macar gaura din stratul de ozon!

Asta este o situatie cu adevarat nasoala!

Ce faci intr-un asemenea moment?

Incepi sa te uiti la ceas? Bati nervos din degete sau din picior pe sub masa? Iti verifici telefonul... asteptand parca un apel salvator?

Invoci o scuza penibila, ceva de genul - "vai, am uitat ca aveam o treaba in 20 de minute"? Nu ar da tocmai bine.

Stiu ca exista oameni pragmatici care s-ar ridica si ar pleca pur si simplu, insa eu am lipsit de la cursurile intensive de pragmatism :))

Din punctul meu de vedere, daca tot ai acceptat sa iesi la intalnire... suporta pana la capat si aia e.

Nu e o tragedie atat de mare - exceptand situatia in care dai peste una care rade ca Piticu si te face sa te simti prost... pentru ca te trezesti cu toate privirile atintite spre tine.

In momentul ala esti sigur ca toata lumea din local iti plange de mila - "saracul de el... cum sa iesi cu una care rade asa?"

In tinerete mi s-a intamplat de cateva ori sa ies la intalniri fiind sigur ca va fi okay. Si nu a fost!

Aici cred ca gresim cu totii - si barbati si femei - cumva ne setam anumite asteptari de la intalnirile respective.

Ei bine, cu cat asteptarile sunt mai mari, cu atat si dezamagirea este mai mare.

Insa pana la dezamagire apar nervii. Atunci cand speri ca lucrurile sa mearga si realizezi ca totul este gheata la mal... te apuca nervii.

Drept urmare, eu cred ca nu trebuie sa avem niciun fel de asteptari atunci cand iesim cu cineva. Cred ca este sanatos sa lasi lucrurile sa curga, indiferent de directie. Ce ai de pierdut? O ora-doua din viata?

Asta sa fie marea problema!

Trece! Nu se lasa cu copii si partaj, asa ca doua ore pierdute, fie si cu o persoana cu care nu ai nimic in comun, nu pot fi o tragedie.

La final ar fi totusi bine sa nu ii spui - "te sun eu". Nu de alta, dar ea chiar ar putea sa plece acasa cu asteptarile intacte, fara sa se fi prins ca tu nu mai ai de gand sa o vezi vreodata.

In concluzie, doamnelor, atunci cand un barbat spune "te sun eu"... nu inseamna ca l-ati dat pe spate! Exista si cazuri in care barbatul ala nu mai stie cum sa fuga!

Barbatul care a fost dat pe spate suna oricum si fara sa spuna "te sun eu" sau "mai vorbim".