Marlanul de cinema

Acum cateva seri mi-a fost dat sa intru in contact cu marlanul de cinema - un specimen de care credeam ca am scapat.

Nu domnule, el inca exista! Si se manifesta in voie fara sa-i pese de cei din jur.

Pe 8 martie am fost la film la AFI. Am vazut "Focus".

Nu are sens sa va spun ca nu m-a dat pe spate - deja am incheiat un pact cu Kamara si, cat de curand, vom comenta impreuna filmul asta :p

Ei bine... sala a fost full! Ochi! Cu greu am gasit locuri undeva in stanga salii.

Marlanul si-a anuntat prezenta inca de la derularea trailerelor... Era singurul idiot care radea fara sa existe vreo gluma. Aaaa, ba da, rula trailerul cu ursuletul de plus...

Cand a vazut ca scrie sperma pe ecran, idiotul a ras de s-au cutremurat peretii salii. I s-a parut haios cuvantul sperma!

Pentru o clipa am fost invidios pe emisia lui. "Ce capacitate pulmonara are idiotul" - mi-am spus in gand.

Bineinteles ca am intors capul! Am fost curios sa-l vad, desi stiam ca pot sa-l descriu si fara sa ma uit.

Nu stiu de ce, insa marlanii sunt trasi la Xerox. Frunte ingusta, adusa spre ochi, privire tampa - dar incruntata; o fata de tractorist... obosit dupa o zi de arat; un tricou XL tras pe o burta XXL - intalnirea cu buricul sau impadurit nu a fost tocmai o experienta placuta.... niste jeansi complet lipsiti de atitudine si niste pantofi care nu aveau ce sa caute in combinatia aia.

Langa el... ce sa vezi? Marlanca! Genul ala de duduie perhidrolata si rasa in parti. Da, stiti voi, freza aia care seamana cu un OZN descoperit in anii '80.

O freza a la Pete Burns... ceva horror de-a dreptul. Ala macar era gay :)) Si marlanca radea... dar era total acoperita de "voinicul" ei.

Dupa vreo 3-4 sedinte de rasete apasate (desi filmul nu are atatea glume :p), iubita mea mi-a spus usor iritata - "fac pariu ca o sa am cosmar la noapte de la rasul astuia".

Nu m-ar fi mirat! Hidos personaj!

La final... am asteptat sa-l vad mai bine. Burtos cu hainuta tip aviator sau bodyguard, numai ca burta il plasa mai degraba in spatele gratarului, nicidecum in spatele mansei sau cu vreun scut in mana.

Marlanul de cinema merge mandru, cu umerii trasi si burta in fata... si vorbeste tare. El nu-si epuizeaza niciodata energia!

Interesant mi s-a parut altceva - faptul ca marlanul de cinema are un creier greoi - si rade de fiecare data dupa ce gluma s-a consumat!!!

Deh, atunci cand esti prost, creierul tau are nevoie de timp ca sa proceseze informatia.

Una peste alta, idiotul mi-a oferit o experienta naspa. Am compensat insa a doua zi cand am vazut filmul The Loft. Mi-a placut mai mult decat "Focus"... iar sala a fost goala!

Foto Credit: mummyboon.wordpress.com