De ce nu cer niciodata bon pentru bacsis?

Desi bonul pentru bacsis a intrat in vigoare de aproape o saptamana, pot spune ca nu l-am cerut niciodata.

Mai mult, cred ca iti trebuie o doza suficient de mare de prostie si de rautate ca sa lasi sparga si apoi sa ceri bon!

Pai de ce mai lasi?

Si mai tari mi se par aia care au lasat spaga 1 leu sau 0.5 lei si isi pozeaza bonul pentru bacsis. Ma mir ca nu scriu - "Ia priviti ce bou chitros sunt" atunci cand pun bonurile pe Facebook :))

Ovidiu Eftimie are dreptate - "sa ceri bon pentru bacsis reprezinta o forma agresiva de prostie, prostie aproape de metastaza".

Dupa parerea mea, spaga pe care o lasi la taximetrist, la frizer, la restaurant etc... este ca spaga pe care o bagi in cutia milei la biserica - este o donatie!

Or, cata vreme cutia milei nu iti da bon, mi se pare normal ca nici ospatarul sa nu-ti dea, sau frizerul, sau taximetristul. Popii - in parsivenia lor maxima - spun ca banii aia sunt pentru intretinerea bisericii. Okay, am inteles! Si extra-banii taximetristului nu sunt pentru intretinerea familiei lui?

Mai mult, nimeni nu te obliga sa lasi 10 sau 20% spaga! O faci pentru ca vrei, o faci din respect pentru munca acelor oameni. Cum sa te apuci sa le ceri bon? Esti prost?

Cum adica sa ceri bon pentru apreciere?

De cand punem impozit pe apreciere? Maine poimaine o sa punem impozit pe sarut, pe privit etc...

Cum sa lasi spaga si sa faci scandal ca nu ti-a dat ala bon? Cat retard poate sa intre in capul ala al tau? Atunci cand lasi spaga ii arati omului ca i-ai apreciat munca! E simplu!

Cum sa-i spui - "te-am apreciat atat de tare incat am nevoie de bon pe apreciere"?

Asta mi se pare cea mai crancena gluma!

Chiar vorbeam zilele trecute cu niste prieteni care au un restaurant. Mi-au povestit ca cica un pusti a facut scandal ca a lasat spaga 3 lei si nu i s-a dat bon.

Stiti ce au facut? I-au spus ospatarului sa ii dea spaga inapoi si sa-l roage sa nu mai calce vreodata pe acolo!

Va dati seama? Sa faci scandal pentru 3 lei? Ce cretin!!!

Sincer, eu mictionez pe toate inventile astea ale statului. Intai sa rezolve marile dosare de coruptie, intai sa rezolve marile tunuri de miliarde de euro si apoi sa vina sa ma intrebe de ce nu cer bonul pentru bacsis!

Pana nu vor recupera prejudiciile din astia 25 de ani eu, in calitate de cetatean european, am dreptul sa le spun un mare SICTIR!