Voltaj nu avea cum sa castige Eurovisionul

Trupa Voltaj nu avea cum sa castige concursul Eurovision 2015!

Nu ai cum sa plangi la portile Europei si sa te astepti ca cei mari sa te mangaie pe cap.

In plus, piesa - una okay de altfel - nu a avut din capul locului nicio treaba cu Eurovisionul.

'De la capat' merge ca imn intr-o campanie sociala, nu si intr-un show de televiziune ca Eurovision.

Acolo nu are loc.

In plus, dupa prestatia din finala, am mai gasit un motiv pentru care Voltaj nu putea sa castige concursul - a fost singura prestatie gri! Da, gri!!! Gri-ul ala de suflet plin de resentimente, de suflet pustiit... pur romanesc.

Cred ca am fost singura tara care s-a prezentat saracacios, cu niste proiectii din videoclip. Am fost singura tara care a proiectat pe superba scena austriaca figuri nasoale, oameni tristi si urati.

Asta e Romania? Cand ne vom scutura de gri-ul asta canceros?

Cand vom inceta cu jelatania asta penibila?

Pe bune, ar trebui sa schimbam steagul Romaniei. Rosu, galben si albastru? Nu, ar trebui sa facem un steag gri cu o lacrima in loc de stema! Ne-ar descrie perfect starea sufleteasca...

Una peste alta, fara sa fiu rautacios, as spune ca aseara au existat multe piese peste a noastra si ca locul 15 mi se pare firesc.

Australia mi-a placut mult, italienii au avut o forta fantastica, belgienii au avut o piesa interesanta, rusii au mizat la randul lor pe forta; letonii au avut singura piesa altceva din tot concursul, azerul a avut o voce foarte buna; iar Suedia a venit cu o piesa de hit comercial.

Si noi speram sa castigam cu jelatanie? Sa fim seriosi! Este imposibil...

Suedia a venit cu un show simplu si frumos, vizual si o piesa difuzabila la orice radio comercial din lumea asta. De altfel, refrenul imi aduce aminte de hiturile recente ale lui Enrique.

Revin la Romania si inchei intr-o nota cat se poate de serioasa cu intrebarea - ce ne-am fi facut fara Moldova si Israel?