Oare margaretele au dreptate?

Oare margaretele au dreptate atunci cand ne transmit crudul verdict - "nu ma iubeste"?

O fi incercat cineva sa vada daca margaretele spun sau nu adevarul?

Tin minte ca am facut si eu jocul cu "ma iubeste/ nu ma iubeste" in copilarie. Dupa aia am incetat!
Cumva, am crezut ca este o prostie! "M-am maturizat" - mi-am spus eu! "Nu am cum sa ma prostesc in halul asta" :))

Si daca spuneau adevarul? Daca incercam sa aflu ce se intampla? Ce as fi aflat? Ca margaretele alea au intotdeauna dreptate? Ca mint?

La vremea respectiva eram nedistrus! Eram curat ca o coala alba de hartie, proaspat scoasa din top. Mmm ce miros frumos.

Atunci eram ca acel boboc de trandafir. Il vezi, il admiri si astepti cu emotie sa vezi cum se dezvolta...

Culmea e ca dupa ce il admiri o zi-doua, te plictisesti de el si astepti sa moara!

Nu vi se pare ca facem cam acelasi lucru si cu iubirea?

Nu vi se pare ca la inceput gustam din ea cu pofta, ca atunci cand gustam prima oara o crema de zahar ars, dupa care, pe masura ce continuam sa mancam, parca asteptam sa dispara? Nu ne vine sa o aruncam, insa nici nu prea mai avem chef sa mancam din ea.

Ba mai mult, incepem sa ne gandim ca ne face rau! Asa facem si cu iubirea!

Iar eu, privindu-ma acum in oglinda, realizez ca m-am transformat intr-o ciorna... plina de mazgaleli si stersaturi. Mai am doar cateva colturi albe... Oare oamenii de ce nu noteaza nimic pe colturile... sufletului? Alea raman mereu albe... Le-as numi colturile sperantei :))

Bine a spus Marius Manole in spectacolul "Crema de zahar ars. Astazi ii spunem dragoste" - "atat de nedistrusi ca atunci nu vom mai fi niciodata". Asa e!

Acum mi-a venit din nou cheful sa fac jocul cu margaretele si ma gandesc ca nu ar fi rau sa si urmaresc ce se intampla... Chiar ma intereseaza sa vad daca floarea are dreptate :)) Si daca are... cum ii spun?

Ce frumos dialog al relatiilor, ce misto joc scenic... Mi-a placut mult acest al doilea spectacol urmarit la Undercloud 2015. Si festivalul este abia la inceput. Azi urmeaza alte productii, sper eu, interesante.

zaharars

Revenind la ideea textului, cred ca ma voi reintoarce la jocul copilariei... desi nu e un joc masculin. Poate fi insa un joc interesant de urmarit.

Intrebarea este cum voi reactiona atunci cand voi realiza ca margareta nu a avut dreptate?

Cum o sa-i spun?

Foto Credit top: secretulfericirii.ro

Foto Credit interior: Undercloud