De ce NU vreau o curva in pat?

'Femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat'! Hm, de mic copil am rumegat formularea asta si jur ca ceva m-a deranjat mereu.

Sa o luam pe rand - 'femeia trebuie sa fie doamna in societate' - aici sunt de acord. Am avut parte de o femeie care-si baga p**a cu talent atunci cand se afla in societate si, ca sa fiu sincer, desi sunt un barbat care vorbeste fara perdea, nu m-am simtit deloc confortabil.

O femeie care-si lasa limbajul slobod fara sa tina cont de context e ceva nasol.

Mergem mai departe - 'femeia trebuie sa fie gospodina in bucatarie'. Daca as fi vreun gurmand probabil ca nu as avea nimic de comentat.

Nefiind, voi comenta putin. Sa fim seriosi, traim in era cateringului. E suficient sa pui mana pe telefon si in 30 de minute ai haleala la usa. Nu tu mirosuri in casa sau pe piele, nu tu chinuri in bucatarie...

Simplu, eficient si cat se poate de variat. Asta in cazul in care nu ai o carciuma aproape unde poti servi ce doresti.

Asa ca asta cu femeia gospodina nu prea tine. Uneori asociez gospodina cu femeia cantina, ori in contextul asta cine are chef sa se combine cu o cantina? Nu mi se pare un detaliu important de selectie.

Bun si acum ajungem la 'femeia trebuie sa fie curva in pat'.

Aici sunt mai multe plaje de discutie:

1. Nu vi se pare misto ca femeia este indemnata sa fie fix ce uraste ea mai mult? Adica prestatoare de servicii sexuale? Masinarie de sex? Vicleana foc vorba asta! Si mai misto este in cazul femeilor care nu corespund in pat si sunt inselate - cealalta este automat 'curva'. Funny nu?

2. De ce doar curvele sunt posesoare ale sexului bun? Asta e o intrebare la care nu stiu daca voi obtine vreodata un raspuns. Am intalnit o gramada de femei experimentate in pat si nu erau nici pe departe curve.

Oare cum or fi invatat ele sa faca sex? Si-au vandut trupul sau pur si simplu au avut o capacitatea fantastica de a experimenta placerea?

3. De ce as vrea o curva in pat? Mi se pare egoista formularea asta cu femeia care trebuie sa fie curva in pat. De ce? Pentru ca atunci cand te duci la curve sexul este unidirectional - adica ea iti face tie cam totul, iar tu nu prea. Sa fim seriosi, doar nu te duci la curve sa faci cunnilingus. N-ai cum sa ai un asemenea instinct sinucigas.

Mai mult, curvele nu se implica - exceptiile sunt extrem de rare. Curvele sunt niste masinarii de sex, sunt niste tonomate de pozitii.. te duci, platesti, ejaculezi si te cari.

Sigur, primesti si cateva minciuni de genul - 'ohh cum simt pula ta in mine... da, baby, fute-ma cum stii tu'... 'hello, abia am intrat in tine, esti sigura ca ai avut timp sa stii?'

In fine, chiar nu mi-as dori o curva in pat! Deloc! Nu domnule, imi doresc o femeie in pat... o femeie deschisa, dornica sa se lase condusa pe culmile placerii, o femeie implicata si pasionala, o femeie calda si sexuala in acelasi timp - adica exact ceea ce o curva nu-ti poate oferi.

Asa ca daca ar fi sa fac un rezumat al vorbei de inceput - 'femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat' as fi de acord doar cu prima parte - aceea ca femeia trebuie sa fie doamna in societate. In rest, femeia trebuie sa fie femeie si atat.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI