#NuMaiRezist!

Îi admir pe cei care rezistă! Serios! Au răbdare, nu glumă! Eu nu mai rezist!

Nu îi mai suport! Nici pe PSD, nici pe USR, nici pe PNL, nici pe Iohannis, nici pe Kovesi. Nu îi mai suport!

Se luptă între ei cu toate armele, la vedere, fără să le pese de efecte.
Nu mai pot cu PSD, cu programul lor de guvernare și cu mesajele populist-vomitive! Nu mai rezist să-i văd cum arată cu degetul spre ceilalți. Voi cum sunteți? Nu mai pot cu Codrin Ștefănescu, cu Dragnea - cum pozează el în salvatorul planetei și cu toți ceilalți. Guvernați, dar fără să vă bateți joc de oameni.

Nu mai pot cu Nicușor Dan și cu USR. Nu mai rezist să-l văd cum iese în stradă, alături de românii care vor altceva, în timp ce la Parchet există un dosar penal de toată frumusețea cu privire la posibile infracțiuni petrecute la alegerile locale de anul trecut. Nu mai pot să-l văd cum este incoerent, cum spune că nu știe ce a făcut cu banii etc... Apropo, voi știți ce ați făcut cu banii?

Nu mai rezist să văd declarațiile doamnei de la PNL. Pur și simplu mi se strepezesc dinții. Nu știu cum s-a întâmplat ca un partid de tradiție să ajungă pe mâna unor asemenea oameni. Iar modul în care încearcă să se urce pe proteste mi se pare hidos.

Nu mai pot cu Iohannis - salvatorul panzer al României. Serios, cine îl crede când spune că și-a luat 6 case din meditații? Profesorii? Mă îndoiesc. Acum, văd că omul ăsta a fost președintele unui for care s-a declarat succesor al unei organizații naziste! Ouch! Interesant! (Vezi mai multe AICI)

Nu mai pot cu Codruța! Luptătoarea anti-corupție din România! Această Ioana d'Arc dâmbovițeană. Cum își lăuda ea mai deunăzi echipa de la Ploiești. Numai că, ce să vezi, a fost nevoie de o 'zdreanță' pentru ca oamenii să vadă cam ce se întâmpla acolo! Și uite așa s-a mai dus dracu' un mit!

Nu mai pot cu Procurorul General care, în loc să ancheteze nenorocirile din justiție, dă comunicate prin care spune că nu el este 'zdreanța', ci un alt procuror 🙂 Noaptea minții!

Nu mai pot cu Băsescu! El a dat gir acestui sistem de justiție. Și tot el îl condamnă acum! Ei bravos!

Nu mai pot cu presa! Nu am văzut în viața mea atâta revărsare de lături ca în ultimele două săptămâni. Și online și pe tv.

Nu mai pot cu tinerii frumoși și liberi care fac epurări pe net, unii dintre ei nefiind capabili să se uite și în partea cealaltă. Mă iertați, dar justiția trebuie să fie la fel pentru toți, indiferent de culoarea politică.

Nu mai pot cu mine! Sunt un bou. În loc să-mi văd de viața mea, de dezvoltarea mea, stau și mă uit la demența asta din țară. Nașpa știți ce e? Că nu pot fi în vreo tabără! Sloganul meu nu este #rezist, ci #NuMaiRezist și #justitiepentrutoti. Dar nimeni nu pare dispus să vadă asta! Asa că rămân de partea mea.

Dacă vrem o țară ca afară, trebuie să începem o revoluție morală, o revoluție a dreptății, o revoluție a educației.

Nu mai vreau să văd 'zdrențe', nu mai vreau să văd jocuri politice penibile, nu mai vreau să văd aroganță, nu mai vreau să văd spectacol cu cătușe, ci oameni încătușați după ce sunt declarați vinovați, nu mai vreau să văd OUG-uri servite, nu mai vreau să văd mizerie.

Și nu mai pot cu Silviu Iliuță. Nebunul ăsta vrea să mă scoatăîn piață duminică, 19 februarie, între orele 1 și 2 PM, dar nu să protestez, ci să citesc. Cică trebuie să am la mine o carte și un scăunel. Fără huo, fără m**e, fără proteste! Va fi un protest al cărților! Așa cum a fost la Sibiu.

Mie îmi sună bine. Revoluția cărților! Uite ăsta poate fi un punct de plecare.

Până atunci, mă duc să mă culc puțin. Chiar nu mai pot cu mine!

Foto Credit: Silvana Armat